Wilt u uw GRP band vullen? Dan bent u bij Recamax aan het juiste adres. Recamax heeft een eigen, gepatenteerd Poly schuim ontwikkeld om uw GRP band mee te vullen. Polyfill is een schuimachtig materiaal wat gebruikt wordt om banden op te vullen. Recamax combineert hiermee de rij eigenschappen van luchtbanden met de operationele betrouwbaarheid van volrubber banden.

Bent u geïnteresseerd in Polyfill? Neem dan contact met ons op. Wij geven uw meer informatie over de prijzen en mogelijkheden.

Voordelen van Polyfill – GRP band vullen

Onderstaand vindt u alle voordelen van schuimvulling voor uw banden op een rijtje:

  • Nooit meer last van lekke banden;
  • Polyfill heeft een uitstekende schokdemping;
  • Het biedt veiligheid tijdens het werk;
  • Minder lichamelijke belasting voor de bestuurder;
  • Polyfill is geschikt voor alle soorten luchtbanden;
  • Het zorgt voor meer stabiliteit in de machine;
  • Geen “pneumatic bounce” (de hinderlijke vering die u ondervindt bij luchtbanden).


Hoe gaan wij te werk?

Als u uw banden wilt laten vullen met Polyfill, bent u natuurlijk wel nieuwsgierig naar hoe dat allemaal in zijn werking gaat. Allereerst moet u de banden bij onze werkplaats langsbrengen. Nadat de banden door onze medewerkers zijn gecontroleerd op eventuele schade, gaan wij met u in gesprek. In dit gesprek stellen wij samen het type vulmateriaal en de vuldruk vast.

Vervolgens wordt het Polyfill in de band geïnjecteerd. De massa moet daarna 24 uur uitharden. Het uitharden gebeurt allemaal in onze werkplaats.

Wie zijn wij? 

Recamax Banden B.V. is opgericht door Piet Kerkhof en is nu onder leiding van Jan-Willem Kerkhof. Recamax is oorspronkelijk een import groothandel in banden voor haven, industrie, grondverzet en wegenbouw.

Wil je ons bedrijf beter leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en de prijzen van onze Polyfill bandenvulling.