Bent u op zoek naar een anti lek band voor uw machines? Met schuimbanden van Recamax heeft u gegarandeerd nooit meer een lekke band! De banden zijn gevuld met ons gepatenteerde Polyfill schuim, en garanderen daarmee dat u veilig en efficiënt kunt werken onder alle omstandigheden. Wij informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden van ons Recamax Polyfill schuim. Wanneer u meer informatie wenst, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt Polyfill?

Wij vervangen met onze gespecialiseerde apparatuur de lucht in uw banden volledig met ons gepatenteerd Polyfill materiaal. Vervolgens verzorgen wij de band-wiel assemblage, en monteren wij de banden weer netjes terug op uw machine. U kunt direct weer aan het werk! Polyfill zal er onder alle omstandigheden voor zorgen dat uw voertuig stabiel en efficiënt kan werken. Dit alles zonder de veiligheidsrisico’s die luchtbanden met zich mee brengen.

Recamax Polyfill: De beste anti lek band

Polyfill is een gepatenteerd schuimachtig materiaal, dat wij gebruiken om banden op te vullen. Voornamelijk als het gaat om grotere machines, is het belangrijk dat de banden niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook tegen alle mogelijke uitdagingen bestand zijn. Vaak worden in deze branche met lucht gevulde banden gebruikt. Deze hebben weliswaar een goede schokdemping, maar kunnen op zeer ruwe terreinen nog altijd lek gaan. Polyfill is bestand tegen ruwe terreinen met stenen, spijkers, en zelfs kogels.

Voor meer informatie over ons product, het vullen van uw banden of het aanschaffen van gevulde banden, neemt u contact op met Recamax. Wij vertellen u graag meer!