Wilt u flat proof tires? Of wilt u een lekke band voorkomen? Laat dan uw banden vullen door Recamax, wij vullen uw banden met Polyfill.

De vulling wordt aangepast aan de werkomstandigheden en het type band. Onder alle omstandigheden wordt de operationele betrouwbaarheid gewaarborgd. Daarnaast biedt een Polyfill band het rijcomfort van een luchtband. U heeft geen last van het voor de bestuurder belastende schokken en trillen, wat u ziet bij vol rubberen of massieve banden. Onderstaand vind u de voordelen van Recamax Polyfill op een rijtje:

Flat proof tires voordelen

  • Geen last meer van schokken of trillen, wat u vaak ziet bij massieve en vol rubberen banden.

  • Altijd een goede spanning, doordat de elasticiteit en vuldruk per type band worden ingesteld.

  • Veilig en stabiel werken, onder alle omstandigheden.

  • Bestand tegen alle vormen van inrijdingen, waaronder kogelbestendigheid.

  • Het rijcomfort is gelijk aan dat van luchtbanden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst gaan wij een gesprek met u aan om te bespreken wat uw wensen zijn. Bovendien bespreken we ook gelijk het type vulmateriaal en de vuldruk aan de hand van het gebruiksdoeleinde. De band wordt vervolgens gevuld met Polyfill. De vloeibare massa zal in een geconditioneerde ruimte binnen 24 uur uitharden tot de gewenste sterke en elasticiteit.

Als u nog vragen heeft over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een afspraak maken via de contactgegevens op de website!