Wilt u de levensduur van uw grondverzetbanden verlengen? Dan kunt u bij Recamax foambanden kopen. Recamax is gespecialiseerd in banden voor de haven, industrie, grondverzet, wegenbouw, bosbouw en tuinbouw. Foambanden zijn geïnjecteerd met ons gepatenteerde polyurethaan elastomeer. Deze vulling combineert de sterke van kunststof met de elasticiteit van rubber. U kunt ook uw bestaande banden bij ons laten vullen. Als u nieuwe met Polyfill geïnjecteerde banden wilt kopen maken wij daarvoor graag een aanbieding!

Foambanden kopen bij Recamax

In deze werkgebieden is het belangrijk om voor de juiste type banden te kiezen en de duurzaamheid en operationele betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Machines en werktuigen op luchtbanden zijn gevoelig voor stilstand door inrijdingen. De aan de bedrijfsomstandigheden aangepaste banden vulling van Recamax zorgt voor lagere kosten per draaiuur en voorkomen stilstand door inrijdingen. Dé oplossing voor optimale operationele betrouwbaarheid. Hieronder leest u alle voordelen van Recamax Polyfill banden op een rijtje:

  • Geen last van schokken of trillen, wat u vaak ziet bij massieve en vol rubberen banden.

  • Altijd de juiste spanning, doordat de elasticiteit en vuldruk per type band worden ingesteld.

  • Veilig en stabiel werken, onder alle omstandigheden.

  • Bestand tegen alle vormen van inrijdingen, waaronder kogelbestendigheid.

  • Het rijcomfort is gelijk aan dat van luchtbanden.

Recamax Polyfill: Hoe werkt het?

In de Recamax werkplaats kunt u uw luchtbanden door onze professionals laten vullen met Polyfill bandenvulling. We gaan met u in gesprek om het gebruiksdoel van de banden vast te stellen. Aan de hand daarvan bepalen we het vulmateriaal, de samenstelling en de vuldruk. De band wordt gecontroleerd op schade en verontreiniging, en vervolgens aangesloten op de vul pomp. Het vulmateriaal is in eerste instantie vloeibaar. Binnen 24 uur zal het uitharden tot de gewenste elasticiteit en sterkte. Dit gebeurt in een geconditioneerde ruimte.

Wanneer u meer informatie wenst over ons gepatenteerde Polyfill materiaal, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bekijk onze website voor meer informatie, of maak een afspraak in onze werkplaats via de contactgegevens.