Wilt u duurzaam te werk gaan met uw grondverzetbanden? Vervang dan de lucht in uw banden met het Recamax Polyfill. Dit is een gepatenteerd schuimachtig materiaal, waarmee u de operationele betrouwbaarheid van uw banden 100% waarborgt. Dit is zeer belangrijk wanneer u werkt met banden in bijvoorbeeld de haven, industrie, grondverzet en wegenbouw. Alle formaat banden kunnen met Polyfill worden gevuld. Ook kunt u bij Recamax nieuwe grondverzet banden aanschaffen voor een verrassend lage prijs!

Recamax Polyfill: Dé oplossing voor grondverzetbanden

Polyfill is een polyurethaan elastomeer. Het is een gepatenteerd materiaal, dat de sterkte van kunststof combineert met de elasticiteit van rubber. Wanneer u de banden van uw machines vult met dit materiaal, wordt de operationele betrouwbaarheid 100% gewaarborgd. Dit in tegenstelling met lucht gevulde banden, die onder zware omstandigheden lek kunnen gaan. De Polyfill banden zijn bestand tegen alle in rijdingen, waaronder zelfs kogels. Hieronder vindt u alle voordelen van met Polyfill gevulde banden op een rijtje:

  • Altijd de juiste spanning, doordat de elasticiteit en vuldruk per type band worden ingesteld.[F5]

  • Veilig en stabiel werken, onder alle omstandigheden.

  • Bestand tegen alle vormen van inrijdingen, waaronder kogelbestendigheid.

  • Het rijcomfort is gelijk aan dat van luchtbanden.

  • Geen last van schokken of trillen, wat u vaak ziet bij massieve en vol rubberen banden.

Polyfill bandenvulling: Hoe werkt het?

Wanneer u uw luchtbanden wilt laten vullen met Polyfill, kunt u de band/wiel combinaties in onze Recamax werkplaats langs brengen. Allereerst zullen wij de banden controleren op eventuele schade en innerlijke verontreiniging. Daarna gaan wij met u in gesprek, om aan de hand van het gebruiksdoel het type vulmateriaal en de vuldruk vast te stellen. De band wordt na controle veilig gepositioneerd en aangesloten op de vul pomp. Vervolgens wordt het Polyfill geïnjecteerd via het ventiel, het zijvlak of het loopvlak. De vloeibare massa zal in een geconditioneerde ruimte binnen 24 uur uitharden tot de gewenste sterke en elasticiteit.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze, of wilt u uw grondverzet banden laten vullen met Polyfill? Neem vrijblijvend contact op met Recamax, of maak een afspraak via de contactgegevens op de website.