Heeft u massieve banden onder uw machines? Of bent u van plan over te stappen van luchtbanden naar massieve banden? Denk dan ook eens aan schuimvulling als alternatief. Schuimbanden zijn bestand tegen scherpe objecten en ruwe terreinen, maar heeft geen last van solid shock, zoals bij massieve banden. Dit maakt schuimvulling een veilig en efficiënt alternatief voor al uw grondverzet- en andere speciale banden.

Recamax uitgebreide service

Recamax biedt een uitgebreide service, wanneer u wilt overstappen naar schuimvulling voor uw banden. Wij kunnen uw bestaande luchtbanden vullen met ons gepatenteerde Polyfill schuim, maar u kunt bij ons ook ex-OEM of overstock banden kopen. Daarnaast verzorgen wij de band-wiel assemblage en montage op locatie. Ook bieden wij technische ondersteuning en advies, op basis van de specifieke toepassing van de grondverzetbanden in uw werk. De schuimvulling is flexibel aan te passen aan verschillende werkomstandigheden.

Voordelen van schuimvulling ten opzichte van massieve banden

Het grootste voordeel van schuimvulling banden, ten opzichte van solid tyres, is dat u tijdens het werk geen last heeft van de zogenoemde solid shock. Dit komt doordat de banden massief zijn, hierdoor is de schokdemping van de banden niet ideaal. Dit kan nadelig zijn voor de bestuurder van de machine, en kan zelfs lichamelijke klachten opleveren.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Recamax. Wij informeren u graag over prijzen en mogelijkheden, en beantwoorden al uw vragen.