Polyfill vulling van Recamax is hét alternatief voor met lucht gevulde banden. Het maakt uw werkplek namelijk efficiënter en veiliger. De banden die gevuld zijn met Polyfill, zijn bestand tegen alle soorten inrijdingen, en garanderen 100% operationele betrouwbaarheid. U kunt uw bestaande luchtbanden laten opvullen, of nieuwe montage banden bij ons kopen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Polyfill gevulde banden.

De voordelen van Polyfill vulling voor banden

De vulling wordt aangepast op de werkomstandigheden en het type band. Onder alle omstandigheden wordt de operationele betrouwbaarheid gewaarborgd. Daarnaast biedt een Polyfill band het rijcomfort van een luchtband. U heeft geen last meer van belastende schokken en trillen, wat u ziet bij vol rubberen of massieve banden. Hieronder vindt u de voordelen van Recamax Polyfill op een rijtje:

  • Geen last van schokken of trillen, wat u vaak ziet bij massieve en vol rubberen banden.

  • Altijd de juiste spanning, doordat de elasticiteit en vuldruk per type band worden ingesteld.

  • Veilig en stabiel werken, onder alle omstandigheden.

  • Bestand tegen alle vormen van inrijdingen, waaronder kogelbestendigheid.

  • Het rijcomfort is gelijk aan dat van luchtbanden.

Recamax Polyfill: Hoe werkt het?

In de Recamax werkplaats kunt u uw luchtbanden door onze professionals laten vullen met Polyfill bandenvulling. We gaan met u in gesprek om het gebruiksdoel van de banden vast te stellen. Aan de hand daarvan bepalen we het vulmateriaal, de samenstelling en de vuldruk. De band wordt gecontroleerd op schade en verontreiniging, en vervolgens aangesloten op de vulpomp. Het vulmateriaal is in eerste instantie vloeibaar. Binnen 24 uur zal het uitharden tot de gewenste elasticiteit en sterkte. Dit gebeurt in een geconditioneerde ruimte.

Wanneer u meer informatie wenst over ons gepatenteerde Polyfill materiaal, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bekijk onze website voor meer informatie, en maak een afspraak in onze werkplaats via de contactgegevens.