Waarom een tractor band kopen met Polyfill?

Naast dat de band bestand is tegen scherpe objecten en ruwe terreinen zijn er meer voordelen aan deze banden. Zo hebben de banden een uitstekende schokdemping en geen “pneumatic bounce” (De hinderlijke vering die u ondervindt bij luchtbanden). Dit maakt dat de banden de veiligheid tijdens het werk verhogen, minder lichamelijke belasting geven voor de bestuurder en de machine meer stabiliteit geven. Bovendien zijn de banden ook nog eens milieuvriendelijk.

Wanneer u kiest voor een heftruck band met Polyfill staan onze specialisten voor u klaar! U kunt ervoor kiezen om nieuwe met Polyfill gevulde ex-OEM banden aan te schaffen, maar het is ook mogelijk om bij uw bestaande banden de lucht te vervangen met ons gepatenteerd Polyfill materiaal. Dit is toepasbaar in alle luchtbanden. Daarnaast verzorgen wij ook de band-wiel assemblage en montage op locatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag leggen wij u de voordelen uit van banden met een schuimvulling. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.