Voorkom lekke banden bij Recamax! Dit is de juiste partij voor u om uw banden te laten vullen!

Wij vervangen met onze gespecialiseerde apparatuur de lucht in uw banden volledig met ons Polyfill materiaal. Vervolgens verzorgen wij de band-wiel assemblage, en monteren wij de banden weer netjes terug op uw machine. U kunt direct weer aan het werk of terug naar huis rijden natuurlijk! Polyfill zal er onder alle omstandigheden voor zorgen dat uw voertuig stabiel en efficiënt kan werken. Dit alles zonder de veiligheidsrisico’s die luchtbanden met zich mee brengen. Er zitten veel voordelen aan uw banden te laten vullen door Recamax.

Voorkom lekke banden met de banden van Recamax!

Recamax biedt een uitgebreide service, wanneer u wilt overstappen naar schuimvulling voor uw banden. Wij kunnen uw bestaande luchtbanden vullen met ons gepatenteerde Polyfill schuim, maar u kunt bij ons ook ex-OEM of overstock banden kopen. Daarnaast verzorgen wij de band-wiel assemblage en montage op locatie. Ook bieden wij technische ondersteuning en advies, op basis van de specifieke toepassing van de grondverzet banden in uw werk. De schuimvulling is flexibel aan te passen aan verschillende werkomstandigheden. Hierdoor kunnen wij voor u de kwaliteit te allen tijde waarborgen.

Meer weten? Neem dan contact op met Recamax, wij beantwoorden graag al uw vragen. Onze medewerkers staan voor u klaar! Ook kunnen wij u informeren over de mogelijkheden en prijzen van onze diensten.

Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u verder kijken op de site.