Bent u op zoek naar PU vulling? Dan bent u bij Recamax aan het juiste adres. Wanneer u vaak lekke banden heeft, kunt u uw banden laten vullen met PU (poly-urethaan) vulling. Polyfill banden zijn hét alternatief voor luchtbanden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U kunt altijd contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder met eventuele vragen.

Wat is poly-urethaan?

Poly-urethaan wordt vaak gebruikt als kunstmatig alternatief voor leder. Het is een schuimachtig materiaal die Recamax gebruikt om banden op te vullen. Hiermee combineren wij rij eigenschappen van luchtbanden met de operationele betrouwbaarheid van volrubber banden.

Naast dat wij uw banden kunnen vullen met PU vulling, hebben wij ook een eigen, gepatenteerd Polyfill schuim ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij voor u de kwaliteit te allen tijde waarborgen.

Hoe werkt PU vulling?

Als u uw banden wilt laten vullen met PU vulling, kunt u de band(en) in onze Recamax werkplaats langsbrengen. Nadat wij de banden hebben gecontroleerd op eventuele schade en innerlijke verontreiniging, gaan wij met uw in gesprek om het type vulmateriaal en vuldruk vast te stellen.

Vervolgens wordt de PU vulling in de band geïnjecteerd. Deze massa zal binnen 24 uur uitharden tot de gewenste sterkte en elasticiteit. Dit gebeurt allemaal in onze werkplaats.

Kortom, wij vervangen de lucht in uw banden, vervolgens verzorgen wij de band wiel assemblage en monteren wij de banden weer netjes terug op uw machine.

Service van Recamax

Recamax ondersteunt u als gebruiker van grondverzetbanden of andere speciale banden. Naast dat wij uw banden kunnen vullen met PU vulling, doen wij ook band wiel assemblage en montage op locatie.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunnen wij u telefonisch informeren over de mogelijkheden en prijzen van onze Polyfill schuim bandenvulling.